(391)
(412)
(78)
(146)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(26)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(8)
 ewiklina.pl
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [282] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Anna
2019-02-19 09:01:34
Produkty pięknie wykonane. Wymiarowo zgadzały się idealnie z podanymi przeze mnie dzięki czemu dobrze wkomponowały się w docelowe miejsce. Napewno jeszcze skorzystam z oferty firmy w przyszłości.

Sklep ogólnie
Renata
2019-02-05 16:12:10
towar jest ok polecam żadnych problemów

Sklep ogólnie
Dominika
2019-02-05 11:27:15
Dostawa expresowa :) Dobry kontakt ze sprzedajacym. Polecam
Fotel wiklinowy , muszla. 70x70, wys. 40/75, sredn siedziska 38
nr:2852
Dominika
2019-02-05 11:27:15
Ładny, zgrabny, elegancko wykonany. Polecam.
Szuflady, skrzynki z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 40 x 30 wys 25
nr:2486
Magda
2019-02-04 21:17:16
nie mogłam znaleźć nigdzie w internecie ani sklepach stacjonarnych takiego rozmiaru szuflad wiklinowych, to jedyny sklep gdzie finalnie się udało. Wszystko mega profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona :)
But 15x10 wys 14
nr:1987
Krystyna Perzyna
2018-12-21 12:04:09
Opinia nie musi być anonimowa.Jestem pełna podziwu dla Pana pracy.Wyroby są przepiękne i muszę przyznać - bardzo tanie, biorąc pod uwagę ogromny wkład pracy w ich wykonanie.To niczym dzieła sztuki.Ponadto Pan Andrzej jest bardzo uczciwym producentem i czł

Sklep ogólnie
Lidka
2018-12-16 19:02:23
Produkty zgodnie z zamówieniem, polecam zakupy w tym sklepie

Sklep ogólnie
Sylar
2018-12-04 00:48:12
Zakupione koszyki spełniają moje oczekiwania. Przydałaby się jeszcze wersja z większą średnicą (7), dla szerszych szklanek. Jeśli się taka pojawi, to wrócę z zakupami.

Sklep ogólnie
Magda
2018-11-28 13:58:22
Sklep godny polecenia. Zlecenia zrealizowane terminowo i uczciwie. Ceny również uważam za bardzo przystępne biorąc pod uwagę jakość produktów.
Skrzynka - szuflada z wikliny. 22 x 35 x 19
nr:1446
Magda
2018-11-28 13:58:22
Rewelacyjna jakość, idealne dopasowanie oraz świetne wykonanie, którego na próżno szukać w sklepach sieciowych. Polecam!

1 2 3 4 5 6 Dalej > [282] Koniec >>

Czy wiesz, że aktualnie posiadamy w sprzedaży blisko 1500 produktów?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2019 ewiklina.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.