(391)
(412)
(78)
(141)
(106)
(60)
(99)
(186)
(118)
(28)
(20)
(45)
(14)
(11)
(6)
(24)
(0)
(37)
(4)
 ewiklina.pl
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [309] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Skrzynka - szuflada  na dowolny wymiar. 20 x 25 wys. 12
nr:2359
Magdalena
2021-02-23 20:24:44
Szuflady dobrej jakości, wykonane zgodnie z zamówieniem, porządnie.

Sklep ogólnie
Magdalena
2021-02-23 20:24:44
Duży wybór towaru, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt z klientem. Polecam!!!

Sklep ogólnie
Julia
2021-02-20 22:09:51
Polecam firmę wiklina.net, koszyczki które przyszły wyglądają tak jak sobie wymarzyłam. Dziękuje pięknie.
Kosz, skrzynka skośna z wikliny na pieczywo. 40 x 30 wys. 10/20
nr:2868
Julia
2021-02-20 22:09:51
Witam, moje koszyczki wiklinowe są naprawdę solidnie zrobione i bardzo mi się podobają. Dziękuje i polecam z całego serca.
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Agnieszka
2021-02-20 00:23:48
Szuflady są takie jakie chcialam, precyzyjne wykonanie, dokładnie na wymiar o jaki prosiłam. Gorąco polecam
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Agnieszka
2021-02-20 00:23:48
Szuflady są takie jakie chcialam, precyzyjne wykonanie, dokładnie na wymiar o jaki prosiłam. Gorąco polecam

Sklep ogólnie
Agnieszka
2021-02-20 00:23:48
Sklep godny polecenia. Zamówienie szybko realizowane, komunikacja z sprzedającym bez problemów, towar wysokiej jakości

Sklep ogólnie
Jagoda
2021-02-17 17:49:28
Sklep jest solidny, godny polecenia. Na każdym etapie zamówienia klient jest informowany o postępach.
Kosz, torebka rogożynowa dno 30,5 x 14, góra 37 x 17, wys. 24 z raczkami 44
nr:3454
Jagoda
2021-02-17 17:49:28
Koszyk jest przepiękny! Zdjęcie nie oddaje jego uroku :) Jest starannie wykonany, lekki i pojemny. Ucha spokojnie mieszczą się na ramieniu.

Sklep ogólnie
Aleksandra i Tomasz
2021-02-09 09:26:10
Zdecydowanie sklep godny polecenia! ;)

1 2 3 4 5 6 Dalej > [309] Koniec >>

Tracking paczki oznacza monitorowanie przesyłki na całej trasie transportu

Polityka Cookies © Copyright 2002-2021 ewiklina.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.