(391)
(412)
(71)
(123)
(106)
(44)
(99)
(186)
(118)
(28)
(20)
(32)
(14)
(7)
(6)
(24)
(0)
(37)
(0)
 ewiklina.pl
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [323] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

Sklep ogólnie
Joanna
2023-01-19 11:45:54
Jestem bardzo zadowolona z koszykow ,sa ladne , dobrze wykonane .Przesylka dostarczona planowo.Dziekuje

Sklep ogólnie
Anna
2023-01-02 22:01:32
Serdecznie polecam. Kosze zrealizowane zgodnie ze zleceniem. Jakość bardzo dobra. Właściciel - bardzo sympatyczny i rzetelny.
Półka wisząca narożna 25x25x55
nr:1673
Radosława
2023-01-02 12:17:36
Długo oczekiwałam na przesyłkę z zamówionym regałem narożnym (trzeba go było wyprodukować). I opłacało się, dziękuję :) Starannie wykonany, malutki regalik (25×25×55 cm) ozdabia mój kąt w kuchni i prezentuje ukochane bibeloty, ale również rzeczy, które

Sklep ogólnie
Radosława
2023-01-02 12:17:36
Długo oczekiwałam na przesyłkę z zamówionym regałem narożnym (trzeba go było wyprodukować). I opłacało się, dziękuję :) Starannie wykonany, malutki regalik (25×25×55 cm) ozdabia mój kąt w kuchni i prezentuje ukochane bibeloty, ale również rzeczy, które
Osłona, szafka wiklinowa na licznik na dowolny wymiar. 36x13, wys 26, wewnątrz 30x10 wys. 21.5
nr:3431
Andrzej
2022-12-04 20:24:49
Szafka była robione na zamówienie. Wykonana zgodnie ze schematem - polecam:)
Szuflada 27,5 x34  wys. 19
nr:2239
Kasia
2022-12-04 12:53:09
Świetne wykonanie, polecam 🙂

Sklep ogólnie
Kasia
2022-12-04 12:53:09
Jakościowe produkty ręcznie wykonane, niedrogie jak na możliwość zrobienia dowolnych wymiarów, polecam 🙂

Sklep ogólnie
Aleksandra
2022-12-02 15:34:38
Zarówno kosze (na zamówienie) jak i wianki bardzo ładnie wykonane. Przesyłka przyszła przed czasem .Polecam.
Oplot wiklinowy butelki o poj. 0,750 ml. 11x25, wzór
nr:2801
artur
2022-11-18 08:59:04
kolejne zakupy i pełna satysfakcja

Sklep ogólnie
Basia
2022-11-17 17:06:26
Mój pierwszy zakup- bardzo udany. Myslę, że będą kolejne.

1 2 3 4 5 6 Dalej > [323] Koniec >>

Polityka Cookies © Copyright 2002-2023 ewiklina.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.