(391)
(412)
(78)
(141)
(106)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(20)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(6)
 ewiklina.pl
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [291] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Osłona wiklinowa na licznik 36x13, wys 26, wewnątrz 30x10 wys. 21.5
nr:3432
Tomek
2020-01-23 18:01:59
Szczerze polecam. Dzięki pomocy korygującej przesłanych przeze mnie wymiarów teraz pasuje, inaczej byłoby bezużyteczne. Dziękuję Panie Andrzeju za pomoc. Solidna firma. Wykonanie w skali od 1 do 10 to wystawiam 10 (super).
Kosz gospodarczy, przydatny do zbierania liści. śred. góra 50 , dół 33, wys. 50
nr:2810
Monika
2020-01-23 16:59:57
Kosz starannie wykonany. Idealnie sprawdza się jako pudło na klocki.
Kosz baniak, ciemny. 29x27, wys. 13/26
nr:1931
Monika
2020-01-23 16:59:57
Kupiłam kosze jako prezenty. Zebrały same pochwały.
Kosz baniak, ciemny. 22x20 wys. 10/21
nr:3257
Monika
2020-01-23 16:59:57
Kupiłam kosze jako prezenty. Zebrały same pochwały.
Kapelusz rogożynowy. rondo około 35x38, wys. 12 , wew. 20 x 17, obwód ok. 58
nr:2768
Marcin
2020-01-21 18:02:44
Kapelusze z rogożyny pierwsza klasa, idealne na Grunwald i nie tylko. Bardzo dobra cena.

Sklep ogólnie
Marcin
2020-01-21 18:02:44
Bardzo dobry kontakt, czuć że tutaj klient jest na pierwszym miejscu, szybka wysyłka, polecam w 100%.
Buda wiklinowa zamknięta 58x47wys. 47, średnica otworu 25.5 cm
nr:1472
Aneta
2019-12-28 22:16:57
Gorąco polecam. Super produkt w dobrej cenie. Ekspresowa przesyłka. Klatka dla kotów bardzo ładna i starannie wykonana.

Sklep ogólnie
Agnieszka
2019-12-22 16:54:14
Prześliczne kosze, naprawdę starannie wykonane. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sercem mogę polecić sklep Wiklinowe Cuda. Dobry kontakt z p. Andrzejem, terminowa realizacja zamówienia, bezproblemowa dostawa. Pozdrawiam serdecznie
Skrzynka wiklinowa 50x35x15
nr:458
Izabela
2019-12-21 16:31:35
Kupiłam 10 skrzynek / szufladek przed świętami Bożego Narodzenia. Skrzynki są bardzo dobrze wykonane i przyszły w krótkim czasie. Można było śledzić drogę przesyłki. Firma godna polecenia.

Sklep ogólnie
Anna
2019-12-20 09:22:03
Realizacja ekspresowa, miły kontakt. Z pewnością zapamiętam sklep na przyszłość!

1 2 3 4 5 6 Dalej > [291] Koniec >>

Tracking paczki oznacza monitorowanie przesyłki na całej trasie transportu

Polityka Cookies © Copyright 2002-2020 ewiklina.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.